Beskrivning
En utsökt och näringsrik lasagne med ugnsbakad och slow-cooked nötfärs, mirepoix, och ekologisk laktosfri bechamel. Långkokt tomatsås med bas av mirepoix och färsk basilika, toppad med Parmigiano-Reggiano. Lagad med lasagneplattor av majs och linser, en perfekt proteinkälla från baljväxter.
Lagrad i 24 månader, DOP ursprungsmärkt
San Simone är en osttillverkare verksam i regionen Reggio Emilia. I den lilla fabriken tillverkas endast 18-20 st parmesanostar per dag. Mjölken kommer från egna kor och hela processen, från att mjölken kokas till färdig ost sker för hand och under noggrann övervakning av ostmästaren.
En lagringstid på 24 månader ger en parmesan med tydlig sälta och tydliga umami-toner, lätt grynig med saltkristaller. Perfekt att avnjutas som den är eller riven, i maten.
Storlek Medium:
Totalt antal kalorier: 697 kcal
Protein: Cirka 34 gram
Fett: Cirka 20 gram
Kolhydrater: 44.92
Storlek Large:
Kalorier: 985 kcal
Protein: 61 g
Fett: 35 g
Kolhydrater: 106 g
Recensioner
Det finns inga recensioner än.